Снимка Лъвчетата Симба и Косара се нуждаят от огромна плюшена играчка,

...
Снимка Лъвчетата Симба и Косара се нуждаят от огромна плюшена играчка,
Коментари Харесай

Търсят плюшена играчка за лъвчетата Симба и Косара

Снимка 

Лъвчетата Симба и Косара се нуждаят от голяма плюшена играчка, с която да се забавляват. Малките порастват с всеки минал ден и прекарват от ден на ден време в игри.

 „ Ако някой от вас има непокътната огромна плюшена играчка и желае да я подари на нашите бебета, може да я остави на касата на зоопарка “, приканват от управата му, написа

За седмица Косара и Симба са наддали по един кг, като към този момент са надлежно 7,350 кг и 7,600 кг. Малките хищници са родени на 4 юли в зоопарка в Благоевград. Техни родители са лъвовете, родени във варненската зоологическа градина през 2014 година, по-късно преместени в Благоевград. Двете лъвчета щяха да загинат при раждането си в благоевградския зоопарк. Малките оживели първите дни без мляко, защото лъвицата не показала майчин инстинкт към тях. Симба и Косара дълго време бяха лекувани в столична клиника, а след укрепването им бяха преместени във варненския зоопарк, откъдето са баба им и дядо им.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР